tirsdag den 18. september 2012

Dagen derpå

Lige en kort bemærkning om Stenalderbrødet, som jeg bagte og omtalte igår.

Det er dyrt at bage, men det er helt klart noget jeg vil fortsætte med,
da en enkelt skive virker som en energibar og spiser jeg kun en skive om dagen,
vil det lille brød alligevel række langt.


Det er nu skåret i skiver og frosset ned i pakkede portioner med 4 skiver i hver pakke = 24 skiver
og med det der er tilbage, bliver der nemt 30 skiver ud af det brød.

Dagen derpå :))
Døjes der med træg mave, er dette brød bestemt også *mand* for at løse det problem.
( giver ikke tynd mave, men flydere af bedste karakter )

Godmorgen

6 kommentarer:

  1. Uh, det skal jeg helt klart prøve, at bage. Hold da op, hvor ser det lækkert ud! ;)

    Efterårshilsner
    /Christina

    SvarSlet
  2. Det ser bare SÅ godt ud...
    Det må prøves i en periode med overskud på kontoen (altså den mentale konto ;0) )
    Kh Eline

    SvarSlet
  3. :))
    Kan bestemt anbefale det og vil glæde mig til at høre om jeres oplevelse af det.
    God og smuk efterårs dag ønskes i.
    Kh Tove

    SvarSlet
  4. Jeg tror det skal prøves her - vi spiser alt for meget stivelse og jeg vil gerne af med det. Dejligt at der ingen rosiner er i. Jeg elsker rosiner, men kan simpelthen ikke spise det i bagværk :)
    Holder det fint til at blive frosset?

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, jeg synes det holder fint til at blive frosset ned
      og nyeste opdagelse er, at det bliver en ren himmerigsmundfuld,
      hvis det ristes på brødristeren...MUMS

      Slet
  5. Fint, så må det prøves - jeg er sikker på at Fotografen vil elske det :)

    SvarSlet

Mange tak for din kommentar og
interesse for mine små tullerier.
Bliver så glad i låget, når nogen smider
en kommentar.

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.