torsdag den 19. december 2013

Give away

Vinder er fundet og der er nu lukket for deltagelse.

En give away for dem, som holder af katte.

Da jeg ikke skal have kat igen, har jeg nu fundet de uåbnede poser af 
kattemad og en pose godbidder frem, som var Frækkes favorit spise.
Perfect fit, som jeg kunne her i byen. 
Bla i Fakta
og derved slap for at tage turen ud til min dyrlæge, for at hente foder.

At finde den rette kattemad til sin kat, synes jeg kan være svært,
men der er helt klart nogen på markedet, som jeg undgår
og på ingen måde drømme om at give min kat.

Andre mærker / produkter ville Frække bare ikke æde.

Sammen med et par gode råd fra min dyrlæge om, at
bidderne i tørfodder gerne måtte være store, 
for at kunne rense kattens tænder gjorde,
at det blev denne foder Frække fik dagligt
og jeg må sige, at jeg har været yderst tilfreds med den.

Katten trivedes godt og fik en meget smuk pels.
Nej...jeg får ikke noget for at skrive dette, men et godt produkt
jeg synes om til min kat, giver jeg gerne min anbefaling.

En af mine faste læsere kan vinde dette  på følgende måde :


1. Du bor Danmark ( af hensyn til portoen )
2. Du fortæller om en lille sød/sjov oplevelse med din kat
3. Du er eller bliver fast læser af bloggen via Google Friend connect

Der gives et lod ved deltagelse.

Et af mine gode minder fra tiden sammen med Frække er,
at hun lærte at komme på et hjemkaldsfløjt vi havde sammen.

Husk at skrive din e-mail adr , hvis du deltager anonymt 
eller ønsker at få direkte besked, hvis du er den heldige vinder.


I ønskes alle en rigtig, rigtig glædelig jul herfra Tullehuset.


17 kommentarer:

 1. Det vil jeg rigtigt gerne vinde til mine elskede katte. To af slagsen med så lang pels at det til tider næsten kan være lidt for meget med fældning osv. Men kunne aldrig undvære nogle af dem. Jeg har så mange dejlige oplevelser med mine guldklumper hver eneste dag. De er jo mine øjesten der altid erdrr når jeg har bbrug for dem til hygge, trøst, sjov og leg.

  SvarSlet
 2. Det vil jeg rigtigt gerne vinde til mine elskede katte. To af slagsen med så lang pels at det til tider næsten kan være lidt for meget med fældning osv. Men kunne aldrig undvære nogle af dem. Jeg har så mange dejlige oplevelser med mine guldklumper hver eneste dag. De er jo mine øjesten der altid erdrr når jeg har bbrug for dem til hygge, trøst, sjov og leg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret. Katte er skønne og svære at undvære

   Slet
 3. Jeg vil gerne hjælpe dig af med foderet, selv om jeg stadig håber at du med tiden får lyst at holde kat igen. Katte er så dejlige husfæller!
  Jeg har jo tre (og har haft mange flere gennem årene). Hver eneste har været vidt forskellig fra alle de andre!
  En sjov oplevelse, det var svært. Vi har så mange at tage af.
  Det sjoveste er at have de to (fhv) hankatte, vi har nu. De ææææælsker hinanden, vasker hinanden, går side om side med halerne næsten snoede sammen - og "slår hinanden ihjel" adskillige gange dagligt. Ligger på lur og angriber med et velanbragt strubebid.
  Jeg har også haft en kat, der kunne åbne døre engang. Meget upraktisk egenskab om vinteren!
  kh. Ellen

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhhh du har ret Ellen. Katte er skønne og jeg har haft en del op gennem årene, men her hvor jeg bor nu, er det ikke kattevenligt med en stor vej til nabo. Jeg vidste godt det var et sats at tage Frække til mig da jeg måtte af med hundene, men kat igen...skal jeg ikke ha'.
   Det vil slet og ret ikke være rigtigt for nogen af os, uanset hvor meget jeg elsker katte.

   Skal der nyt dyr ind i Tullehuset, må det blive en mindre hund, som ikke kræver de lange lufteture....eller måske en angorakanin :)

   Slet
 4. Jeg vil også gerne deltage. Har jo selv to skønne katte.
  Jeg forærede min far en dejlig kat i fødselsdagsgave. Ikke til min mors glæde. Hun er ikke vild med katte. C"-))
  Den skal sove i køkkenet. Der er der en foldedør ind til stue og gangen ned til soveværelset.
  To nætter i træk kom den ned i soveværelset. Min stakkels far fik skæld-ud. Mor var sikker på det var ham der havde ladet døren stå på klem.

  SvarSlet
 5. Er der kun begrænset plads? Skidt pyt! Jeg forsætter her
  Katten skulle nu sove i baggangen. Men nej, nej. Den kom ned i soveværelset igen.
  Hvis den hoppede op på. Bordet, kunne den åbne døren
  Nu sover den i baggangen med låst dør. :-)))
  Knus Pia

  SvarSlet
 6. Jamen det vil jeg da meget gerne vinde til min Wilmapels : )
  En sjov historie... uhh der er mange at tage af, som da hun skulle blære sig og hoppe højt op i kradsetræet mens hun kiggede på os og i stedet hoppede op i undersiden af en af platformene og faldt ned igen til hendes store fortrydelse... eller da hun hoppede op og satte sig i en IKKE eksisterende vindueskarm og faldt i siddende stilling med et meget forbavset udtryk i øjnene : ) men det jeg husker allerbedst er da jeg i sin tid besøgte kattens værn for at finde en mis - det var februar og jeg havde hue på og mens jeg stod og kiggede på en kat i nederste bur blevmin hue pludselig fisket af oppefra af en helt vidunderlig trefarvet misser som fra det øjeblik havde vundet mit hjerte og som kom med hjem med det samme og den dag i dag er hun stadig MIN mis selvom der er kommet både mand og børn til siden : )
  Og som dig ved jeg virkelig ikke om jeg kunne få en ny kat den dag jeg ikke har Wilma, jeg er vokset op med katte og har altid været glad for katte men aldrig før har jeg haft en kat som hende - så ja, en angorakanin var da en god ide ; )
  Kram herfra

  SvarSlet
 7. Vi har to katte - Begge har vi overtaget fra andre familier og de hænger sammen som ærtehalm. Den gamle kat, mainecoonen Spaarow elsker at vaske mit hår - Selvfølgelig helst når jeg sover. Ungkatten Malthe, der er en huskat, vælter ofte omkuld, når han er træt. Han bliver liggende selvom vi fx. fjerner dynen...
  Og så rottede de sig sammen, da vi boede i en ældre lejlighed med ligeledes gammelt køkken, hvor skabene ikke var specielt gode. Det betød at Malthe kunne åbne skabene og så gik de på rov i skraldeposen... Suk!
  m_hoej20(ad)yahoo.dk

  SvarSlet
 8. Oh søde. Har ikke været så meget på din blog og blev så ked af det da jeg læste at frække ikke var mere. Det gør ondt i mit dyrehjerte. Vi har både hund, kat og høns så jeg kan følge din smerte ved at have mistet hende. Vi sender en masse tanker til dig og håber du får en dejlig jul og et varmt og lykkebringende nytår.
  Rigtig mange knuz fra Lina

  SvarSlet
 9. Hvor er det en skam med din kat, de er sjove og giver så mange skønne minder at det er svært at fiNde en ud af mange at skrive om.
  lki@lobe.dk

  SvarSlet
 10. Øv, jeg er ked af at læse at du ikke har Frække mere :-/
  Jeg har bestemt en sjov kattehistorie. Min mor fik fingerene i en nyrenoveret hvor man måtte have kat. Der var dog stadig ½år til hun kunne flytte ind. Min kæreste synes sådan at hun ville have godt af at få en kat. Så aften inden jeg skulle rejse til Schweiz sagde han "Kom vi skal lige ud og hente en kat.." og så kørte vi ud og så på en halvgammel Main Coon, der ikke længere kunne være hos dens ejere. Hjemme i vores lejlighed sad nu en stor hankat og gloede på mig. Vi havde i farten helt glemt at inddrage min mor. Jeg har katteallergi så da jeg tog min kuffert morgnen efter var det med snøftene næse jeg vinkede farvel til kæreste og kat. Om aften får jeg så en SMS fra kæresten. Min mor er kommet og har hentet katten. Alle har det godt og min mor er nu flyttet i den nye lejlighed og katten... Ja den er altså sær. Han er en kræsenping og skal gerne have meget varieret kost. Da han er meget tynd har min mor intet mindre end 7 forskellig slags mad og 4 madskåle til katten. Ja det var så historien om min kæreste der fik gjort min mor til kattedame :-)
  Det var en længere historie. Men jeg krydser fingre og håber at jeg er heldig...
  Hilsen Frk. Hansen

  SvarSlet
 11. Jeg vil elske at vinde din fine give away(:

  Når mine katte og min hund skal forkæles med godbidder, godbidstænger osv. så for at få dem ud i køkkenet, så kalder jeg: Gucci gucci gucci gucci. ( Indtil de kommer.)
  De kommer hver gang. ( Okay Simba, kan godt være lidt langsom om at komme, da han ofte lige skal tage sig sammen om at komme.) Men Nala og Fox kommer så hurtig, de kan(:
  Hvorfor det lige er gucci, jeg kalder, det kan jeg ikke huske. Men jeg har gjort det i en del år efter hånden(:

  minsodeskat@yahoo.dk

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
 12. Vi har den skønneste kat Ronja som er halv British shorthair - ligner en brite men er bare miniature. Hun har så mange sjove ideer - lige for tiden får hun tørret potter når hun har været ude og hun hader det, idag nåede hun så ind inden jeg fik fat i hende stod hun og spiste og begyndte jeg at tørre hendes potter og hun begynder at sige en sjov lyd som en gammel mand jeg slipper hende og så er det fordi hun er ved at for sluge sig i sin foder, skøre kat.
  Hvis du spørger hende om hun laver ulykker svare hun også altid igen med et bestemt miaw hehe.

  /saraberg88@live.dk

  SvarSlet
 13. En god historie om katte... men der er så mange...

  hmmm. Vi har der hjemme fire katte der er vores egne, 2 huskatte, 1 abyssinier, og en Main Coon, samt et par strejfere der spiser vores kattemad.. men ham der mest sjov er abyssinier. Vi købte ham da han var to, og havde bygget et smuk katte bur til ham, da hans tidlige ejer sagde at han elskede at være ude. Men NEJ, sådan et bur var ikke til katte!!!(de andre katte drillede ham ved at ligge udenfor, og slange sig sig, mens han ikke kunne komme ud). Vi vidst ikke hvad vi skulle gøre, og efter meget overvejelse blev han lukket ud om dagen, når der var nogen udenfor der kunne holde øje med ham. Han er en meget sød og intelligent kat, men indelivet havde gjort at han manglede erfaring, hvilket bla medførte at han for søgte at kravle i en hæk.... men nu 4 år senere er hanblevet en glad ude-inde kat. det først han gør om morgenen er at løbe ud og tisse, da han ikke vil tisse indenfor, herefter står han pænt og venter på at få tørret tæer, så han kan komme ind igen. han lystre på navn, kan sidde og give pote, og forgæves jage strejfere væk(her løkkedes det ham til gengæld at vække hele huset, men den fede strejfer er ligeglad)
  Godt nytår!

  / marie6100@hotmail.com

  SvarSlet
 14. Fantastisk konkurrence, lige noget for Baby og miv! :)
  Uha, jeg har mange gode oplevelser med mine katte, den ene må være da min trejde kat engang skøjtede hele vejen ned af taget (der var sne) og Baby sad og lignede en eller anden idiot i vinduet fordi "HVORFOR KOM DER EN FLYVENDE KAT DER?!". Det så simpelthen så godt ud :P

  SvarSlet

Mange tak for din kommentar og
interesse for mine små tullerier.
Bliver så glad i låget, når nogen smider
en kommentar.

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.